Smijernsdør etter mål

Bestill et gratis prosjekt eller befaring

Priser

Sjekk priser og se våre siste prosjekter

Bestill Gratis Befaring

Bestill time for gratis oppmåling av dør i din bolig * det er gratis for inntil 50 km fra Oslo

Glassvegg – hva er det?

Glassvegg er et nytt begrep på det norske markedet innen interiør design. Glassvegg er vegg laget av stålprofiler, fylt med glass. Rammene er lakkert med forskjellige farger, foretak tilbyr også forskjellige glassvarianter som kan brukes for å fylle ut konstruksjoner.

Vårt splitter nye interiørmagasin er nå tilgjengelig!

Smijernsdor magasin

Du kan til enhver tid avtale et møte hos våre innredningseksperter, som står klare til å hjelpe deg videre – uansett hva det dreier seg om.

  • Over 60 sider med inspirasjon!
  • Personlige råd
  • Inkl. 5% VOUCHER

10 års garanti

Gratis befaring

5 stjerner på Google

Indyviduelle design

+50 boligeiere har kjøpt

Vakre interiør

Montering inkludert

Showroom i Oslo

glassvegg

Hvor egentlig kan man finne bruk av Glassvegg i huset vårt?

Mellom kjøkken og stuen kan det stå en glassvegg som kan dele rom i to tematiske områder og det gjør likevel at familien kan fortsatt være sammen. Denne løsningen er anbefalt hvis det er mange beboere som tilbringer tid i felles værelser. I tillegg stanser slik glassing luktene som oppstår i kjøkkenet mens man lager mat.

glassvegg

Med hjelp av Glassvegg kan man skille ut et område.

Det er veldig fordelaktig i hybler, hvor muligheten å skille ut en separat tematisk sone er verdt mer enn gull. Slikt glass, til tross for dets åpenhet, gir en følelse av et privatliv og med den samme lukker den ikke og den ikke er redusert optisk sett.

Soveroom

Denne konstruksjonen kan også brukes i soverommet for å skille ut en garderobe. Så får man et atskilt værelse, men likevel reduserer ikke rom optisk sett.

Glassveg i kontor

Kontor

Glassvegg med dør er også en flott ide for å utskille kontor fra delen til et annet rom. Det har stor betydning når det gjelder hjemmekontor, slik at man får et plass i leiligheten, hvor hjemmeoppgavene ikke blandes med jobben.

glassvegg

Loft

Glassvegg og smijernsdør er også brukt for å dele loft i forskjellige, ulike brukssoner. Ofte er på denne etasjen små vinduer eller takvinduer, som begrenser på en måte frivillig tilgang til solens stråler til innsiden. Derfor er industriell glassing velkommen her.

Hvor mye koster glassvegg ?

Pris på glassvegg er betydelig forskjellige avhenging størrelsen, antall avstandsramme og glasstype. Prisen er alltid individuell. Firma floft.no som en av få viser offisielt prisene på produktene. Floft vurderer prosjektene til loftdør og glassvegg basert på hele overflaten. Pris på industridør er forskjellige avhenging størrelsen på glasset og de starter fra 13900 kr.

Siste prosjekter