Hvor mye koster smijernsdør – metalldør med glass pris

Pris på smijernsdør er betydelig forskjellige avhenging størrelsen, antall avstandsramme og glasstype. Prisen er alltid individuell. Firma floft.no som en av få viser offisielt prisene på produktene. Floft vurderer prosjektene til loftdør, glassvegg og smijernsdør basert på hele overflaten. Pris på industridør er forskjellige avhenging størrelsen på glasset og de starter fra…

18900 nok

Enkeltdør med fast sidefelt 1200 x 2100

25999 nok

Enkeltdør med fast sidefelt Rillet glass 1100 x 2500

14900 nok

Enkeltdør 800 x 2100

26899 nok

Dobbeltdører 1600 x 2100

39900 nok

Skyvedør 2000 x 2300

43399 nok

Foldedør Doppelt 2000 x 2100

Metalldør med glass pris

Hvor mye koster metalldør med glass pris

Mennesker som søker metalldør med glass pris utfylt med spør ofte hvor mye Smijernsdør koster? Produktet av denne typen er nyhet og mange mennesker har det vanskelig å finne ut hvor mye den koster. Vurdering på dørprisen av floft firmaet inkluderer et komplett produkt. Det betyr at denne prisen for gjennomføring av dør inkluderer metallrammer, glass, hengsler, førerlister og andre monteringselementer. Prisen inkluderer ikke ekstra kostnader eller ubehagelige overraskelser. Dørmontering er en annen sak, som er vurdert seperat som en annen service. Prisen er tilknyttet til avstanden mellom monteringssted fra firmaet og kompleksitetsnivå og arbeidsomgang. Floft samarbeider med noen firmaer som yter monteringstjenester til sine produkter i området av Norge.

metall dor med glass

Hvordan å få pris på metalldør med glass?

For å få vite hvor nøyaktig skulle din metall dør med glass koste, kan du bruke skjemaet som er tilgjengelig her eller sende en e-post, som inkluerer alle dimensjoner, prosjektet eller visualisering, monteringssted og andre nødvendige informasjon på e-post: info@floft.no

Våre siste prosjekter

Smijernsdør – Enkle måter å oppnå New York loft look på

Mange av oss har nok en gang i livet drømt om å bo i en leilighet arrangert i loftsstil. Vi ønsket å føle oss slik den artistiske bohemen i New York måtte ha gjort. Loftinteriør blir gradvis en del av vår kultur. De markerer trender innen både arkitektur og kultur, de tar også tilbake gjenstander som har blitt glemt for lenge siden. På grunn av at den norske økonomien har vært basert på industrien i en mye lengre periode enn det var i andre land, dukket loftstrender opp senere, sammenlignet med andre steder. Investorer oppdaget potensialet som lå i gamle fabrikker, varehus og andre industrielle bygninger og ga dem et nytt liv.

HVOR KOMMER LOFTSSTIL FRA

Historien til loftstilen er assosiert med krisen i USA, hvor øde haller og varehus til store fabrikker ble stedet for New Yorks bohemliv på 1960-tallet. Store vinduer som gjorde at masse lys kunne komme inn i værelser og mangel på gardiner ga interiørdesignere en kreativ idé om å forvandle dem til originale leiligheter, kontorer, kunstnermøtesentre eller studioer. Det rå interiøret, underskuddet på møbler, en enorm åpen plass gikk hånd i hånd med en lav kjøps- eller leiepris, og dette bidro til etablering av en stil som nå betyr individualisme og interessante, ukonvensjonelle arkitektoniske løsninger.

Det ble skilt ut to retninger innen loftsinteriør: soft loft brukt i loftinspirerte leiligheter, utformet på en slik måte at det viser leilighetens industrielle historie, og hardt loft brukt i tidligere industrielle bygninger og næringslokaler tilpasset boliger eller kommersielle lokaler.

HVORDAN INNREDE EN LEILIGHET I LOFTSTIL | Industri glassdør og Industridør

Et interiør i loftstil har mange kjennetegn:

 • det er romlig, med store vinduer
 • det består av åpen plan inndelt i soner
 • det har eksponerte postfabrikkelementer: rå vegger, rør, installasjoner, konstruksjonsbjelker
 • det har metalldør som gir mye lys

Et annet kjennetegn ved loftstilen er bruk av rivningsmurstein på veggene. Den typen murstein er mest verdsatt, men du kan velge en annen fra et bredt utvalg som nå er tilgjengelig på markedet. På veggene kan du også bruke metallpaneler. Tregulv er obligatorisk. Funksjonene som kjennetegner interiør i loftstil bør også inkludere enkle og hullete former, for eksempel salongbord eller konsoller laget av en tynn metallramme dekket med en enkel treplate. Industri glassdør, Industridør.

Loftstilsinteriør bruker farger sparsomt, i prinsippet er det vanlig med en lys og kjølig fargepalett:

 • bronse
 • grå
 • naturlig trefarge
 • svart
 • sølv
 • støvete blå
 • Industri glassdør og Industridør

Hvis man velger tilbehør i en sterk farge, kan det brukes som en aksent, for eksempel i en veggdekorasjon eller på en sofa.

Når det kommer til gråfargen, er den, i alle sine nyanser, den mest populære fargen innen loftsstil.

Fra lyse betongoverflater på vegg eller gulv, til antrasitt- og grafittdetaljer som tilfører interiøret en loftpreg.

Loftsstil trenger også hvitt, en farge som gir en flott effekt der man ønsker å få intrykk at det er mye plass. Det er også svart som ved sparsom bruk kan gi en god effekt i et kjølig loftsinteriør, spesielt i form av små aksenter, for eksempel: håndtak, kleshengere, belysningsarmaturer, bilderammer.

I større hus er svart eller mørk grafitt perfekt for en trappe- eller rekkverksstativ. Det forbedrer den industrielle atmosføren og takket vøre det blir loftinteriøret ikke så kaldt og dystert, men snarere interessant. Et løftsinteriør skal være utstyrt med originalt industrielt tilbehør og andre stiliserte gjenstander. Loftstilen betyr hyller laget av rått tre, metallstoler, den såkalte «Edison-pærer», metalllamper eller asketiske kleshengere i metall eller messing i stedet for garderober.

LOFTSTIL I BLOKKER OG LEILIGHETER

En beskjeden størrelse trenger ikke å være et hinder for å skape et interessant industriarrangement, det er nok å holde de riktige proporsjonene og velge riktige møbler og tilbehør.

For et slikt design er det grunnleggende med en optisk utvidelse av rommet, det vil si at man må minimere alle inndelingene i mindre rom og opprettholde konsistens når det gjelder stilen til hele leiligheten. Bruk av glassvegger og smijernsdør gir lett et godt loftsutseende. I tillegg slipper slike dører og vegger inn 100% lys, de er også svært slitesterke og fungerer som en barriere for uønskede lyder.

Vi begrenser fargepaletten og typen materialer, vi bruker dem på kjøkkenet, i stuen, på soverommet og badet. Bare én overflate kan gjøre boligområdet i leiligheten fullt av naturlig lys i løpet av dagen, noe som vil understreke tregulvet, beige tilbehør og grå nyanser på en vakker måte.

Lys, som er et viktig element av loftsinteriør, finner vi gjerne i høye rom med store vinduer, med i en trang blokkleilighet kan det oppstå problemer med å slippe det inn. Når vi arrangerer dem, bør vi kvitte oss med gardiner som kan begrense mengden av naturlige stråler som trenger inn gjennom vindusåpningene. Vi kan alltid installere persienner som dekker vinduer og som ikke vil distrahere fra den rå stilen, samtidig som de gir litt intimitet om det blir nødvendig. Utformingen av en liten leilighet kan inkludere bruk av rød murstein som materiale, fortrinnsvis den som er hentet fra under lagene av gips og maling. I dette tilfellet er det viktig å være forsiktig med å ikke overdrive, fordi overskuddet av grove overflater kan overvelde interiøret og dermed redusere den allerede lille plassen. En god løsning er å begrense det til én vegg eller kun en del av den Industri glassdør og Industridør.

Konklusjoner | Industri glassdør og Industridør

Alt i alt er loftsstilen en svært moderne og stading mer populær løsning som passer godt til ulike værelser, både store og små. Alt kommer an på riktig planlegging og arrangering av den tilgjengelige plassen. Loftstilen gir en god mulighet til å ha et moderne og interessant interiør uten å få det til å se altfor prangende ut. Ved å bruke ulike typer materiale kan vi personalisere et værelse uten å g