Smijernsdør

5 gode grunner til å velge våre Smijernsdør

Uansett om du skal bygge nytt hus, gjøre ombygging eller innrede på nytt – enten du ønsker å øke attraktiviteten til leiligheten din med tanke på utleie, salg eller eget bruk, så gir våre smijernsdører overraskende løsninger, åpner nye muligheter og bidrar til energisparing!

Som dør mellom gangen og stuen/opholdsrommet osv.

Generelt sett gir ganger, korridorer eller entréer arkitektene hodebry: Deres sentrale beliggenhet går ofte hånd i hånd med mangel på vinduer og dermed naturlig lys. Dette problemet løses på en genial måte med en glasskledd loftsdør. Ingen trenger å lete etter lysbrytere på veggene eller snuble over tepper. I tillegg opplever stuen en visuell forstørrelse og forblir likevel akustisk adskilt.

smijernsdør

Som forbindelse mellom stue og spisestue

Dette er klassikeren. Her kan en loftsdør bringe frem alle sine fordeler: Gjennomsiktighet, akustisk skjerming, tydelig definisjon av rommets formål, uten plassmangel. Med vårt store utvalg av produkter finner også du den passende løsningen!

Smijernsdør losning

Som avskjerming mellom stue og soverom

Ikke i alle tilfeller, men i visse tilfeller … Diskresjon og likevel innsyn, romlig separasjon og likevel visuell enhet. Og dessuten: Man kan fastslå «jeg sover fortsatt – ikke forstyrr!» 🙂

Som en bro mellom inngangspartiet og gangen

Ikke bare ren funksjonalitet à la industriell stil. En stor loftsdør beskytter resten av huset mot vind og kulde. Samtidig unngår man følelsen av klaustrofobisk trang i et boderom. Man sparer energi, og glassdøren inviterer til å se inn i det koselige huset.

smijernsdør

Som en markering mellom offentlig og privat sfære

I en tid med hjemmekontor og dermed blandet bruk av bygninger til både bolig og arbeid, er loftsdører en velkommen mulighet til å skille arbeids-, mottaks- eller kontorområder fra private rom og likevel formidle åpenhet og gjennomsiktighet. Plassert foran trappoppgangen hindrer de også trekk og varmetap. Ikke minst vitner alle våre produkter om eierens gode smak!

Similar Posts