Smijernsdør etter mål

Bestill et gratis prosjekt eller befaring

Priser

Sjekk priser og se våre siste prosjekter

Glassdør er en god investering for nye, moderne og industrielle værelser

Glassdør, også kjent som smijernsdør, er en stadig mer populær løsning for høytakede leiligheter, moderne boliger og loft. Ivrig valgt på grunn av design og innglassing som gir inntrykk av større plass i rommene. Glassdør gir interiøret en unik atmosfære og eleganse, mens glasset hjelper å skille sonene på en effektiv måte, samtidig som det sikrer ekstra belysning mellom dem.

Populære Smijernsdører

Glassdør passer godt både til kommersielle værelser og til leiligheter

Glassdør vil være perfekt for moderne, høytakede leiligheter samt servicelokaler som ble arrangert i gamle fabrikker og produksjonshaller. Takket være en lang rekke varianter kan de også med hell integreres i rom med litt lavere tak. Glassruter reflekterer lyset på en vakker måte og slipper mye dagslys inn i rommet, slik at det virker større enn det egentlig er. Potteplanter som trenger sollys for å vokse vil også like gjennomsiktig glass. I tilfelle kontoret eller hotellet, vil bruk av loftsdører gi ansatte og gjester mer privatliv og samtidig opprettholde en følelse av romslighet, spesielt hvis vi installerer lyddempende glass.

I vårt utstillingsrom i Oslo tilbyr vi glassdører av Floft. Vi utmerker oss med design, detaljer og håndverk på høyt nivå. Dørene er laget av entusiaster som har designet de tre hovedmodellene, men de kan forandres, moduleres og tilpasses kundenes egne behov og prosjekter. Vi jobber på en slik måte at du kommer på det, vi tegner det, og når du godtar det endelige designet går vi videre til implementering

Smijernsdør – Bestill Gratis Befaring

Bestill time for gratis oppmåling av dør i din bolig * det er gratis for inntil 50 km fra Oslo

Glasset i glassdør er helt trygt

VSG sikkerhetsglass brukt i moderne arrangementer er et materiale som gjennomgår lamineringsprosessen. To glassruter er forbundet med hverandre ved hjelp av spesielle folier, og takket være dem – selv om døren blir ødelagt eller skadet – vil skarpe fragmenter holde seg fast på folien.

Glassdør karakteriseres av enkel montering

Glassdører garanterer rask og enkel montering, men man bør huske noen få viktige regler: på byggestadiet må man forsterke overliggere og vegger døråpningen bør måles nøye etter fullføring av andre etterbehandlingsarbeider, før man fester den ferdige døren, må den vatres For å nyte den gode kvaliteten og solide konstruksjonen i lang tid, er det best å stole på erfarne spesialister.

10 års garanti

Gratis befaring

5 stjerner på Google

Indyviduelle design

+50 boligeiere har kjøpt

Vakre interiør

Montering inkludert

Showroom i Oslo